Creació del guardó d’instructor d’honor del Consell Català de Ressuscitació

El Comitè directiu del Consell Català de Ressuscitació (CCR) en la seva reunió del 23 de febrer de 2016 va aprovar la creació d’un guardó honorífic destinat a reconèixer la tasca realitzada com instructor, en el si del CCR en els aspectes docents,  d’impuls, organització, divulgació, promoció, etc., del Suport Vital (SV).

La convocatòria, a proposta del  comitè directiu, serà anual i el guardó serà lliurat en l’acte de clausura del curs de l’Acadèmia.
En aquesta primera edició del curs 2015-2016 s’aprova per unanimitat el nomenament d’instructor d’honor:
•    Al Dr. Francisco J de Latorre Arteche, cofundador del Comitè de RCP de la que és actualment la SOCMIC, impulsor del Consejo español de RCP membre actiu de l’ERC del que actualment és felow, per la seva tasca durant 35 anys en favor de la promoció i difusió el SV.
•    Al Dr. Josep M. Pepió Vilaubí, preocupat sempre per la formació en SV en Atenció primària i membre cofundador del CCR en representació de la CAMFiC.
•    Al Dr. Manuel Chànovas Borràs, membre cofundador del CCR en representació del que actualment és la SOCMUE per l’impuls que van donar al programa pilot de Suport Vital en centres educatius a les Terres de l’Ebre programa incorporat actualment pel Departament d’Ensenyament en fase d’implantació en el territori català on ja l’efectuen més de dos-cents centres.

Publicat el 5 de gener del 2017