Informació de 2 activitats relacionades amb el Grup de Treball de Trauma

Des del Consell Català de Ressuscitació us volem informar  de la realització de dos activitats relacionades amb el Grup de Treball de Trauma.

 

  • La realització de la PRIMERA  edició del curs EUROPEAN TRAUMA COURSE (ETC) els propers dies 17, 18 i 19 de febrer. Aquest és un curs que pretén donar coneixements i habilitats per a realitzar un enfocament estructurat de la gestió i maneig avançat del pacient traumàtic, així com competències que permetin un treball en equip molt funcional. 

En aquesta primera edició la organització és compartida amb l’Institut d’estudis Mèdics (IEM) , que serà a la vegada la seu del curs. Des de el CCR pensem que poder  desenvolupar aquesta activitat formativa de reconegut prestigi i que està sota el paraigües també del European Resuscitation Council (ERC) pot significar un nou pas endavant pel programa de desenvolupament que el CCR té previst a Catalunya.

Podeu consultar el tríptic informatiu i tramitar inscripcions a través de l’enllaç següent:

https://iem-emergencia.com/project/etc/   recordant-vos que les inscripcions son limitades i el dia de finalització és el 27 de gener de 2023.

 

 

  • La realització de una nova Jornada Técnica sobre el pacient Traumàtic EL DÍA 15 DE FEBRER 2023 DE 16,00 A 20,00 HORES A LA SEU DE L’ACADÈMIA., a on farem LA PRESENTACIÓ DEL PLA FORMATIU EN TRAUMA GREU , en breu rebreu més informació i com realitzar la inscripció ( que serà gratuïta)  estem ultimant alguns aspectes logístics, però reserveu-vos  la data si esteu interessats.

 

Abel Martínez Mejias

Coordinador dels Grups de Treball del CCR.

Publicat el 19 de gener del 2023